Looking For Anything Specific?

Bingöl'de Deprem Son Dakika 2021 : Son dakika: Bingöl 5.2 büyüklüğünde deprem! - GÜNCEL Haberleri : En son bingöl deprem haberleri anında burada.

Bingöl'de Deprem Son Dakika 2021 : Son dakika: Bingöl 5.2 büyüklüğünde deprem! - GÜNCEL Haberleri : En son bingöl deprem haberleri anında burada.. Son dönemlerde çeşitli illerde peş peşe depremlerin olması sonrasında türkiye'de meydana gelen son depremler. Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in uygulamalarını kullanabilirsiniz. En son bingöl deprem haberleri anında burada. Depremin derinliği, yaklaşık 7 kilometre olarak açıklandı. Deprem çevre illerde de hissedildi.

Afad'dan yapılan açıklamada, bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.48'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Gelen son bilgiye göre afad bingöl'de deprem olduğunu duyurdu. Bingölün karlıova ilçesinde saat 17:24te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Afad ise depremi 5.7 olarak duyurdu.

Bingöl'de deprem bölgesinde yaşam - Son Dakika
Bingöl'de deprem bölgesinde yaşam - Son Dakika from foto.sondakika.com
Haberler yaşam haberleri son daki̇ka: Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika bingöl deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Bingöl'de deprem | son depremler. Son dakika…bingöl'de deprem meydana geldi. Bingöl'deki deprem elazığ, tunceli, muş gibi çevre illerden de hissedildi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 09.38'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingol yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için hürriyet'in uygulamalarını kullanabilirsiniz.

Bingöl'ün karlıova ilçesinde 4.3 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini bildirildi. Gelen son bilgiye göre afad bingöl'de deprem olduğunu duyurdu. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli sgk rehberi, güncel sgk haberleri, i̇şçi, memur, taşeron, emekli maaşları hakkında güncel haberler son güncelleme : Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Bingöl ve çevresi 4.2 büyüklüğündeki depremle. Bingöl'de 4 büyüklüğünde deprem oldu! Bingöl depremi kuzey anadolu fay hattı üzerinde saat 17.24 sıralarında gerçekleşti. Saat 11.20'de meydana gelen depreme ilişkin detaylar haberimizde. Bingol yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Öte yandan kandilli rasathanesi ve deprem araştırma. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 12.22'de bingöl'ün karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika bingöl deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Naci görür'ün paylaşımı deprem daha çok korkuttu.

Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Depreme ilişkin açıklama yapan bingöl valisi kadir ekinci, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 09.38'de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, bingöl karlıova'da saat 12.48'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Bingöl ve çevresi 4.2 büyüklüğündeki depremle.

Son dakika Deprem haberleri: Bingöl'de 5,7 büyüklüğünde ...
Son dakika Deprem haberleri: Bingöl'de 5,7 büyüklüğünde ... from i.sonhaberler.com
Bingöl'de 4,2 büyüklüğünde deprem | son depremler. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Bingöl'de 3.2 büyüklüğünde deprem | 2021 son depremler. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Ayrıca saat 11:20'de gerçekleşen depremin yerin yaklaşık 7 km derinliğinde meydana geldiği açıklandı. Şu an itibarıyla bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Gelen son bilgiye göre afad bingöl'de deprem olduğunu duyurdu. Bu bölge daha önceleri de çok fazla depremle gündeme gelmişti.

Bingöl'de 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi.

Bingöl'de 3.2 büyüklüğünde deprem | 2021 son depremler. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Merkez üssü arıcılar olan 3.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntı ise sabah saat 08.0'de meydana geldi. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre 11.20'de 7.30 km derinlikte meydana gelen depremin büyüklüğü 4.0. Bi̇ngöl'ün karlıova ilçesinde richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şu an itibarıyla bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Öte yandan kandilli rasathanesi ve deprem araştırma. Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum başkanlığı'nın verilerine göre saat 21: Bingöl depremi kuzey anadolu fay hattı üzerinde saat 17.24 sıralarında gerçekleşti. Merkez üssü bingöl merkez olan saat 11.48'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8e revize etti. Şiddeti 4'ü aşan bir deprem de. Son dönemlerde çeşitli illerde peş peşe depremlerin olması sonrasında türkiye'de meydana gelen son depremler. Afad'ın açıkladığı son dakika verilerine göre; Koeri̇ son depremler açıklamasında sarsıntıyı az hisseden vatandaşların bingöl'de deprem mi oldu? sorusunu cevapladı ve depremin yerin 5.0 km derinliğinde ve 5.9 şiddetinde gerçekleştiğini duyurdu.

SON DAKİKA: Bingöl'de Üst Üste 2 Deprem
SON DAKİKA: Bingöl'de Üst Üste 2 Deprem from www.bingolsurmanset.com
Bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Avrupa akdeniz sismoloji merkezi'nin geçtiği verilerine göre; 28'de bingöl, kigi'de 5.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasında; İşte bingöl'den gelen son dakika haberi ve son depremlerin ayrıntıları. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre 11.20'de 7.30 km derinlikte meydana gelen depremin büyüklüğü 4.0. 06.05.2021 00:58 bingöl'de 3.6 büyüklüğünde deprem. Bingöl'de 4,2 büyüklüğünde deprem | son depremler.

Kandilli 21.28'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.3 olarak kaydetti.

Koeri̇ son depremler açıklamasında sarsıntıyı az hisseden vatandaşların bingöl'de deprem mi oldu? sorusunu cevapladı ve depremin yerin 5.0 km derinliğinde ve 5.9 şiddetinde gerçekleştiğini duyurdu. Deprem çevre illerde de hissedildi. Bingöl'de deprem | son depremler. Bingöl depremi kuzey anadolu fay hattı üzerinde saat 17.24 sıralarında gerçekleşti. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Naci görür'ün paylaşımı deprem daha çok korkuttu. Öte yandan kandilli rasathanesi ve deprem araştırma. Gelen son dakika bilgilere göre; 28'de bingöl, kigi'de 5.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Geçtiğimiz günlerde 5.8 şiddeti ile sarsılan bingöl'de bugün bir deprem daha meydana geldi. Şu an itibarıyla bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Bingöl'de deprem (son depremler) bingöl'ün adaklı ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingölün karlıova ilçesinde saat 17:24te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar